WIJ GEBRUIKEN DE CHARME VAN ONZE FRIET FOODTRUCK GRAAG OM UW GASTEN TE VERWENNEN

FOODTRUCKS ZIJN OP DIT MOMENT ERG POPULAIR EN DAT VINDEN WE MEER DAN TERECHT.

Op zoek naar een smakelijke toevoeging voor uw evenement of feest? Waarom kiest u niet voor een friettruck? Met de ambachtelijke friet uit onze authentieke foodtruck brengen we de heerlijke geur en smaak van versgebakken friet naar uw locatie en zorgen we voor een feestelijke en smakelijke ervaring voor al uw gasten.

Onze friet foodtruck biedt een uitgebreid assortiment aan heerlijke ambachtelijke friet, van klassieke friet met mayonaise tot aan loaded fries met verrukkelijke toppings. Met onze foodtruck creëren we een gezellige en informele sfeer, waar iedereen kan genieten van deze geliefde snack.

Of u nu voor onze klassieke friet met een knapperige buitenkant en zachte binnenkant kiest, of u gaat voor onze loaded fries met toppings zoals huisgemaakt stoofvlees, crunchy chicken, pulled pork of een heerlijke vegetarische optie, wij zorgen voor een onvergetelijke smaakervaring.

EEN FOODTRUCK-EVENT IN DE HUISSTIJL VAN UW BEDRIJF?

NATUURLIJK IS DAT MOGELIJK!

Onze loaded fries foodtruck is perfect voor allerlei soorten evenementen, van festivals en markten tot aan bruiloften en bedrijfsfeesten. Met onze friettruck bieden we een snelle en smakelijke optie voor uw gasten, die gegarandeerd in de smaak zal vallen.

Dus als u op zoek bent naar een foodtruck die uw evenement naar een hoger niveau tilt, neem dan vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om uw gasten te verrassen met de lekkerste huisgemaakte friet en toppings, geserveerd vanuit onze loaded fries foodtruck.