HEERLIJKE PIZZA’s vanUIT ONZE EIGEN HOUTOVENS

IN HET ZICHT VAN UW GASTEN GEMAAKT DOOR ONZE CHEFS

Bekijk hier ons pizza menu!

verse PIZZA’s met ONZE CHEFS IN ”DE KEUKEN”

TEGELIJKERTIJD BEREIDEN ZIJ OP AMBACHTELIJKE WIJZE ÉCHTE PIZZAPUNTEN MET SAUZEN EN TOPPINGS NAAR KEUZE

Onze ambachtelijke pizza’s uit houtgestookte pizzaovens hebben een ongekende smaak en zijn de perfecte keuze wanneer kwaliteit voorop staat. Zodra we onze houtgestookte pizzaovens inzetten proeft u de overheerlijke pure en authentieke smaken van een ambachtelijk bereide pizza. Deze bakken we direct op de bakvloer in minder dan twee minuten. Onze chefs bereiden ter plekke de verse pizza’s en maken daarbij gebruik van topkwaliteit ingrediënten, versheid, een open ‘keuken’ en snelheid! Het vuurtje in onze pizzaoven werkt altijd sfeer verhogend. Kortom een vorm van catering met een ultieme sfeerbeleving!

Een belangrijk aspect van onze pizza catering is de variatie aan opties die beschikbaar zijn om aan verschillende smaken en dieetbehoeften te voldoen. Naast de klassieke pizza’s met tomatensaus en mozzarella, kunnen wij een ruim assortiment aan toppings aanbieden, variërend van traditionele ingrediënten zoals pepperoni, champignons en paprika tot meer creatieve opties zoals gerookte zalm, serranoham, artisjokken, spinazie en veganistische kaas.

Het deeg vormt de basis van elke goede pizza, wij maken gebruik van vers deeg dat vooraf wordt bereid met hoogwaardige ingrediënten. Dit zorgt voor een authentieke smaak en textuur die de gasten zullen waarderen.

Naast traditionele pizza’s kunnen wij op aanvraag ook andere opties aanbieden, zoals plaattaart, flammkuchen, verse focaccia en flatbreads, evenals bijgerechten zoals salades, knoflookbrood en antipasti-planken om een volledige maaltijdervaring te creëren.