WIJ GEBRUIKEN DE CHARME VAN ONZE UNIEKE TRUCKS GRAAG OM UW GASTEN TE VERWENNEN

FOODTRUCKS ZIJN OP DIT MOMENT ERG POPULAIR EN DAT VINDEN WE MEER DAN TERECHT.

Het is geen verrassing dat foodtrucks enorm populair zijn. Ze zijn een onmisbaar onderdeel geworden van de culinaire scene, niet alleen op foodfestivals maar ook op allerlei soorten evenementen, zoals verjaardagsfeesten, bruiloften en bedrijfsbijeenkomsten. Wij weten dat de charme van onze unieke trucks een geweldige toevoeging is aan elk feest of bijeenkomst.

Met onze foodtrucks brengen we niet alleen heerlijke gerechten, maar ook een onvergetelijke ervaring naar uw evenement. Onze chefs bereiden vers eten voor de ogen van uw gasten, rechtstreeks vanuit onze charmante trucks. Of het nu gaat om vers gegrilde saté vanuit onze Citroën HY, smakelijke burgers en huisgemaakte pulled pork van onze Amerikaanse Smoker, ambachtelijke verse friet uit een oude Volkswagentruck, verse pizza’s vanaf de Barkas of verfrissende cocktails met vers fruit geserveerd vanaf een authentieke Italiaanse Piaggio, wij staan garant voor kwaliteit en beleving.

EEN FOODTRUCK-EVENT IN DE HUISSTIJL VAN UW BEDRIJF?

NATUURLIJK IS DAT MOGELIJK!

Bij Catering & Events Guido van Wolven begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan mogelijkheden, van het huren van een enkele foodtruck voor een intieme verjaardag thuis tot het creëren van een volledig foodtruckfestival op locatie. Of het nu gaat om een kleine groep vrienden of een groot bedrijfsevenement, onze foodtrucks zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften.

Wilt u uw eigen huisstijl op onze trucks terugzien? Geen probleem. Of misschien wilt u een foodtruck huren voor een winterthema-evenement waar uw gasten meteen hun kerstgeschenk kunnen kiezen? Ook dat is mogelijk. Wij denken graag met u mee en voorzien u van deskundig advies om ervoor te zorgen dat uw evenement een onvergetelijk succes wordt. Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw evenement naar een hoger niveau tillen met onze unieke foodtrucks.