Wielerevent Van Oers

Voor het Jaarlijkse wielerevent van Van Oers accountancy en advies waren wij met onze foodtrucks te gast op de eindstop van deze tour.

Aan het einde van de tocht hebben wij de wielrenners voerzien van diverse bites uit de gepersonaliseerde trucks. Qua food bestond dit uit loaded fries en ambachtelijke pizza’s. Oftewel de perfecte invulling na een flinke tour!

BRUILOFT MARTIJN & ELINE

Hoe bijzonder is het dat je dé dag van jouw leven in de oude familie boerderij kunt beleven, waarvan de oude schuur werd omgetoverd tot ceremonieruimte. De dag werd na de ceremonie voortgezet in een stijlvolle transparante tent.

Voor Martijn en Eline hebben wij op deze dag de gehele catering verzorgd. Wij hebben de gasten verrast met o.a. een heerlijk ”Shared dinner”. waarna de voetjes van de vloer gingen tijdens een fantastische feestavond!

Meteor 25 jaar!

Naar aanleiding van het 25 jarig bestaan hebben wij het gehele feestweekend voor Meteor verzorgd van aankleding tot en met de catering.

Op vrijdag werden alle zakenrelaties ontvangen en werd samen geproost op deze mijlpaal. op zaterdag was de gehele dag georganiseerd voor het personeel. Wat ’s avonds afgesloten werd met een knallend feest!

Schalk Trading Automotive


Voor schalk automotive hebben wij de 1e editie van de MINI winter rit mogen voorzien van catering. En daar kon onze Citroen HY uiteraard niet ontbreken. Compleet voorzien van bedrijfsbranding. In de ochtend werd deze voor ontvangst ingezet als barista truck. In ’s avond werd hij gebruikt als ”beer truck”.

Terwijl de feestavond werd voortgezet in de showroom hebben onze chefs de gasten voorzien van heerlijke bites van onze smoker.

AARTSEN

De Vrijdagmiddagborrel!

Voor velen het leukste moment van de week! Zo mochten wij deze personeelsborrel verzorgen op de 3 verschillende locaties van Aartsen (Breda – Venlo – St. Katelijne Waver BE).

Deze Borrel stond het het teken van de lancering van hun eigen ERP-Systeem.

IOV: Mannen van Rijnland

1250 Lunchbags!

Op Valentijnsdag hebben wij maar liefst 1250 lunchpakketten mogen maken voor Zadkine i.o.v. Mannen van Rijnland

Speciaal voor deze opdracht zijn wij opzoek gegaan naar de perfecte invulling van deze lunchbags. Dit zodat wij alle 1250 gasten konden voorzien van een verse en ambachtelijke lunch. Daarnaast kon een heerlijke kop verse koffie natuurlijk niet ontbreken!

VAN dONGE & dE ROO

Het Jubileumfeest van Van Donge & De Roo werd groots gevierd in de onderzeebootloods van Rotterdam.

Deze loods werd in 3 ruimtes ingedeeld met in iedere ruimte een eigen thema. De ruim 1.000 gasten hebben wij mogen voorzien van een 5-gangen walking dinner. Het diner werd in style afgesloten met een life cooking dessert op basis van stikstof

De avond werd afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow!

Wereldhaven dagen Rotterdam

Jaarlijks organiseert De Koninklijke Roeiers Vereniging Eendracht een open dag tijdens de Wereldhaven dagen in Rotterdam.

Al een aantal jaar verzorgen wij voor hun de catering op zowel hun buitenterrein als op rondvaartboot De KRVE 71. Op deze dag verwelkomen zij ca. 750 gasten die rondgeleid worden binnen het bedrijf en na afloop kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Bruiloft Emilie & Mark

Voor deze opdracht mochten onze chefs afreizen naar het Belgische plaatsje Momignies tegen de Franse grens.

Wij hebben daar de gasten van Emilie en Mark voorzien van een heerlijk diner geserveerd vanaf onze Smoker & Ofyr.

Wij krijgen vaker de vraag of wij ook catering verzorgen in het buitenland? Uiteraard behoort dat te de mogelijkheden!

MOed Events / Chassé Theater

In opdracht van Moed Events waren wij te gast bij het Chassé Theater in Breda. Hier ontvingen wij ca. 150 gasten voor een personeelsfeest. Onze chefs hebben de gasten middels life cooking voorzien van een heerlijk diner.

Bij binnenkomst werden de gasten door onze chef’s voorzien van huisgemaakte crostinni’s. vervolgens werd het diner bereid vanuit meerdere foodcorners. En bestond uit onder andere verse Tortilla’s en Pasta uit het Parmezaanse kaas wiel.

Shipyard

Shipyard Rotterdam organiseerde een personeelsdag voor al hun personeel. Wij mochten hiervoor de catering verzorgen.

Heerlijk genieten van de voorjaarszon & onder het genot van een drankje aanschuiven bij onze smoker!

Gooskens hout

Voor Gooskens hout mochten wij het personeelsfeest voorzien van catering bij hun hoofdvestiging in Hoogeloon. Ca. 500 personeelsleden en hun familie kwamen deze dag naar Hoogeloon om te genieten van spetterende optredens. Deze gehele dag mochten wij de catering verzorgen in opdracht van Mannen van Rijnland. Van de crew catering, Foodtrucks tot de bar productie hebben wij deze dag met onze crew mogen knallen op dit geweldige feest!

Wolfslaar Breda

In begrip in Breda, met Michilenster bekroond restaurant Wolfslaar! Al sinds 2017 verzorgen wij voor het Landhuis Wolfslaar de evenementen met onze BBQ menu’s. Veelal met onze grote smoker verrassen wij de gasten van Wolfslaar met de bijzondere smaken van de op hout gestookte BBQ. Of het nu gaat om een heerlijke Bourgondische BBQ tijdens en bruiloft of om een zakelijk walking dinner. Wij zorgen dat de gasten verwend worden zoals zij dat van Wolfslaar en ons mogen verwachten!