Friet of patat?

Wij zijn van mening dat ieder zijn friet of patat moet kunnen noemen zoals hoe je dat zelf wil! Maar wat vinden wij dan wel belangrijk? Een frietje of patatje wordt alleen gemaakt van verse friet! Trakteer uw gasten op een heerlijke traktatie met onze friettruck aan huis! Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, bruiloft, buurtbijeenkomst of bedrijfsevenement, onze frietkar brengt de klassieke smaak van verse frietjes rechtstreeks naar uw locatie.

Het huren van onze Volkswagen friettruck op locatie is een fantastische manier om uw evenement een extra vleugje plezier en smaak te geven. Onze frietkar is volledig uitgerust met een professionele frituurinstallatie en ervaren personeel om ervoor te zorgen dat uw gasten kunnen genieten van heerlijke, knapperige frietjes met smakelijk toppings, luxe snacks of een vers schepijsje.

De aardappelen halen wij rechtstreeks bij de boer en verwerken deze zelf tot verse friet. Deze friet voorzien wij daarnaast altijd ook van onze eigen kruiden melange. Kortom het perfecte receptuur voor een heerlijk frietje of patatje!

Wij bieden u een uitgebreide service voor het huren van een friettruck. Of u nu een kleine bijeenkomst organiseert of een groot evenement plant, het menu wat geserveerd wordt vanuit onze frietkar kan volledig aangepast worden naar uw specifieke wensen en behoeften.

Met onze frietkar op locatie hoeft u zich geen zorgen te maken over het bereiden of serveren van eten. Wij nemen alles voor u uit handen, zodat u kunt ontspannen en genieten van uw feest of evenement.

Bekijk hier ons Friettruck menu