ONZE STOERE HOUTGESTOOKTE SMOKERS ZIJN SPECIAAL ONTWORPEN OM OPTIMAAL MEE TE KUNNEN ROKEN, BARBECUEN OF TE GRILLEN
DE AUTHENTIEKE ROOKSMAAK DIE WE HIERMEE TOEVOEGEN AAN ONZE GERECHTEN KOMT VOLLEDIG UIT HET HOUT WAT WE GEBRUIKEN
Onze stoere smoker en smoker-truck zijn uitermate geschikt voor “slow cooking”. Dit houdt in dat we de gerechten garen bij lage(re) temperaturen in een rooktunnel welke is voorzien van speciale roosters.
ONZE SMOKER BIEDT UW GASTEN VOOR IEDER WAT WILS
OF U NU VAN VLEES, VIS OF VEGETARISCH ETEN HOUDT, DE MOGELIJKHEDEN ZIJN ONBEPERKT!
Bij het “normaal” barbecueën of grillen wordt gebruik gemaakt van directe verhitting boven kolen. Maar met de Smoker gebeurt dit indirect vanuit de stook unit. De hitte van het houtvuur wordt door de “gril kamer” geleid. We schroeien de gerechten zo dicht mogelijk bij de “stook unit” en brengen deze vervolgens aan de andere kant heerlijk op garing. Dit zorgt ervoor dat de gerechten een unieke en aangename rooksmaak krijgen en het de optimale gaarheid heeft. Doordat er veelal op lage temperatuur wordt gerookt krijgt het vlees een mooie rooksmaak. Dit resulteert in mooi gegaard gerecht met een unieke en specifieke smaakbeleving die je bij zal blijven! Elke houtsoort heeft zijn eigen karakter wat de typische smaak aan de gerechten heeft. Vaak maken we gebruik van beuken, essen, berk of eikenhout.