Slow cooking, roken, grillen, allemaal verpakt in onze stoere smoker

DE AUTHENTIEKE ROOKSMAAK DIE WE HIERMEE TOEVOEGEN AAN ONZE GERECHTEN KOMT VOLLEDIG UIT HET HOUT WAT WE GEBRUIKEN

Met de Smoker maken we van elke gelegenheid een feest en van iedere maaltijd een culinair avontuur. De Smoker leent zich perfect voor “slow cooking”. Dit houdt in dat we de gerechten garen bij lage(re) temperaturen in een rooktunnel welke is voorzien van speciale roosters.

Onze stoere Smokertruck van 4 meter lang is een echte eyecatcher en is uitermate geschikt voor grote groepen. Voor een minder groot gezelschap hebben wij het kleinere boertje van onze Smoker.

Zin in een originele manier van barbecueën? Bekijk snel onze Smokermenu’s.

Onze SMOKER BIEDT VOOR IEDER WAT WILS

OF U NU VAN VLEES, VIS OF VEGETARISCH ETEN HOUDT, DE MOGELIJKHEDEN ZIJN ONBEPERKT!

Bij het “normaal” barbecueën of grillen wordt gebruik gemaakt van directe verhitting boven kolen. Met de Smoker gebeurt dit indirect vanuit de stook unit. De hitte van het houtvuur wordt door de “grillkamer” geleid. We schroeien de gerechten zo dicht mogelijk bij de stookunit en brengen deze vervolgens aan de andere kant heerlijk op garing. Dit zorgt ervoor dat de gerechten een unieke en aangename rooksmaak krijgen en het de optimale gaarheid heeft. Doordat er veelal op lage temperatuur wordt gerookt krijgt het vlees een mooie rooksmaak. Dit resulteert in mooi gegaard gerecht met een unieke en specifieke smaakbeleving die je bij zal blijven! Elke houtsoort heeft zijn eigen karakter wat de typische smaak aan de gerechten heeft. Vaak maken we gebruik van beuken, essen, berk of eikenhout. Wij verzorgen uw Smoker catering graag tot in de puntjes.