WIJ VERZORGEN EEN CULINAIRE TOTAALBELEVING OP EEN LOCATIE DIE Ú KIEST

DAAR WORDEN WIJ BLIJ VAN

Elke dag werken we met passie en enthousiasme op de meest uiteenlopende locaties en ontmoeten we leuke mensen. Hier krijgen wij energie van!
De locatie bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van een evenement. Omdat we regelmatig samenwerken met gave evenementenlocaties inspireren we u graag!

House of Barns

Prinsenbeek – BREDA

Midden in het buitengebied van prinsenbeek Verstopt tussen het groen, bloemen, grote bomen & authentieke schuren.

De charme van deze schuren die volledig gerestaureerd zijn, geven een unieke beleving wanneer je op zoek bent naar een (trouw)locatie. De verborgen plekjes zorgen niet alleen voor prachtige foto’s maar ook voor een gevoel van even stilstaan. House of Barns biedt de mogelijkheid voor intieme gezelschappen een bijzondere dag te creëren.

Historische Vlucht

Koninklijke luchtmacht – Gilze-Rijen

Prachtplek voor uw evenemnt!

Het uitgestrekte terrein van de Koninklijke luchtmacht Historische Vlucht biedt enorme mogelijkheden voor evenementen. U waant zich in een exclusieve ”horlogereclame” of u gaat terug naar de tijd van de Andrew sisters. Wat dacht u bijvoorbeeld van meevliegen in een Havard? Alle ingrediënten zijn hier aanwezig voor een onvergetelijk event!

De stek

RAAMSDONKsveer

DEZE BIJZONDERE LOCATIE LEENT ZICH UITSTEKEND VOOR ALLE EVENEMENTEN WAARVOOR U NÉT DAT BEETJE EXTRA ZOEKT

Proeven en beleven in de landelijke sfeer tussen Raamsdonk en Raamsdonkveer. De Stek is de ideale locatie voor feesten, workshops, bijeenkomsten, bedrijfsuitjes en condoleances maar ook een zeer sfeervolle vergaderruimte. De Stek is een op authentieke wijze gebouwde Vlaamse schuur. Hierbij is gebruik gemaakt van originele oude bouwmaterialen. Met op steenworp afstand de Biesbosch leent deze locatie zich ook voor complete dagprogramma’s met bijvoorbeeld uw collega’s.

AnnaKapel

Zundert

De Annakapel laat het gebeuren!

Op zoek naar de perfecte locatie voor uw feest, netwerkborrel, afscheid, vergadering of receptie? In de Annakapel kan het allemaal! Met haar bijzondere en sfeervolle uitstraling tilt de Annakapel elke gebeurtenis naar een hoger niveau: ze is sober en plechtig bij serieuze gelegenheden of juist uitbundig feestelijk voor uw bruiloft of jubileumfeest.

Louwman & Parqui

RAAMSDONKsveer

Een fascinerende locatie met een ”automotive touch”

De locatie beschikt over diverse zalen met vele flexibele indelingen en mogelijkheden, geschikt voor gezelschappen van 5 tot 400 personen. Er is veel bewegingsruimte rondom de zalen, waarin men wordt ondergedompeld in de geschiedenis van Toyota en Louwman & Parqui

Louwman’s Toyota World in Raamsdonksveer heeft alles in huis om van jouw evenement een succes te maken. De revolutionaire geodetische koepel van Richard Buckminster Fuller markeert deze authentieke eventlocatie. Willem Dudok tekende in 1953 voor het karakteristieke Esso benzinestation naast de entree.

DE KORENMOLEN

PRINCENHAGE – BREDA

EEN AUTHENTIEKE LOCATIE DIE WE GEHEEL NAAR JULLIE WENS INRICHTEN

Een smaakvolle combinatie van moderne elementen in een historische en authentieke settign. De molen met zijn volledig gerenoveerde bijgebouw is geheel naar wens in te richten. Deze prachtige locatie leent zich dan ook voor de meest uiteenlopende bijeenkomsten. Mogen wij u vrijblijvend rondleiden?