WIJ VERZORGEN EEN CULINAIRE TOTAALBELEVING OP EEN LOCATIE DIE Ú KIEST

DAAR WORDEN WIJ BLIJ VAN. WE DENKEN NATUURLIJK GRAAG MET U MEE.

Elke dag werken we met passie en enthousiasme op de meest uiteenlopende locaties en ontmoeten we leuke mensen. Hier krijgen we energie van!
De locatie bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van een evenement. Omdat we regelmatig samenwerken met gave evenementenlocaties inspireren we u graag!

DE KORENMOLEN

PRINCENHAGE – BREDA

EEN AUTHENTIEKE LOCATIE DIE WE GEHEEL NAAR JULLIE WENS INRICHTEN

Een smaakvolle combinatie van moderne elementen in een historische en authentieke settign. De molen met zijn volledig gerenoveerde bijgebouw is geheel naar wens in te richten. Deze prachtige locatie leent zich dan ook voor de meest uiteenlopende bijeenkomsten. Mogen wij u vrijblijvend rondleiden?

KOETSHUIS ANNEVILLE

ULVENHOUT

EEN PRACHTIGE HISTORISCHE LOCATIE MIDDENIN DE BOSSEN

Op landgoed Anneville is, temidden van weilanden en zware bomen, het monumentale Koetshuis op schitterende wijze gerenoveerd tot een eigentijds congrescentrum van overzichtelijke omvang.

Koetshuis Anneville heeft de rust en uitstraling die uw bijeenkomst tot een succes maakt. Koetshuis Anneville beschikt op dit moment over twee representatieve zalen van 95 m2 en 65 m2 die voor diverse activiteiten gebruikt kunnen worden.

LAMBERTUSKERK

RAAMSDONK

DEZE BIJZONDERE LOCATIE  LEENT ZICH UITSTEKEND VOOR ALLE EVENEMENTEN WAARVOOR U NÉT DAT BEETJE EXTRA ZOEKT

De kerk heeft niet meer de oorspronkelijke functie voor de eredienst, maar kan daar natuurlijk nog wel voor worden gebruikt. De kerk is een geliefde plek voor een romantische huwelijksvoltrekking. Maar deze locatie zetten we ook in voor serene, respectvolle rouwplechtigheden. De witte, hoge ruimte is natuurlijk ook bij uitstek geschikt voor exposities, concerten, lezingen, recepties en bedrijfsfeesten.

KRVE

HAVEN – ROTTERDAM

EN BIJZONDERE VARENDE LOCATIE IN DE PRACHTIGE ROTTERDAMSE HAVEN

De KRVE 71 is het ultieme schip op de Maas en vaart naar iedere gewenste bestemming. Ideaal om uw bedrijfsuitje, klanten dag of incentive op het water plaats te laten vinden. Het meest voor de hand liggend is de Rotterdamse haven, de thuishaven van het schip. Een unieke beleving vanaf het water.