FAQ items aan het laden...

smakelijke LUNCH VOOR EEN SPECIAAL MOMENT MET FAMILIE?

OF EEN GEZONDE LUNCH VOOR UW PERSONEEL?

ONZE CHEFS MAKEN GEBRUIK VAN DAGVERSE PRODUCTEN

Bekijk hier ons lunch menu

Van mediterraans, tot helemaal hollandse lunch!

OF MOGEN WE U VAN EEN HUISGEMAAKTE SOEP, luxe sandwich of heerlijke salade VOORZIEN?

Wij bieden een uitgebreid assortiment om u te voorzien van heerlijke en voedzame maaltijden tijdens zakelijke bijeenkomsten, conferenties, evenementen en andere gelegenheden. Het omvat een breed scala aan opties die zowel smaakvol als voedzaam zijn, terwijl wij ook rekening houden met diverse dieetwensen en culinaire voorkeuren.

Een belangrijk aspect van een luxe lunch is het creëren van een gevarieerd menu dat aansluit bij verschillende smaken en voedingsbehoeften. Dit kan een mix zijn van hartige, warme en gezonde gerechten, met aandacht voor zowel traditionele als moderne keukens.

Populaire opties bevatten huisgemaakte soep, salades met diverse toppings en groente en de verschillende soorten sandwiches, wraps en heerlijke belegde broodjes

Naast de meer informele opties kunnen lunchmenu’s ook elegante gerechten bevatten, zoals warme maaltijden, pasta’s, en hartige taarten. Deze gerechten kunnen worden aangevuld met bijgerechten zoals geroosterde groenten, aardappelen, en seizoensgebonden salades.

Gezondheid en voeding spelen bij ons een belangrijke rol. Het gebruik van verse, hoogwaardige ingrediënten staat centraal, met de nadruk op seizoensgebonden producten en biologische opties. Evenzo kunnen speciale dieetbehoeften zoals vegetarisch, veganistisch, glutenvrij en lactosevrij worden ingepast om tegemoet te komen aan de behoeften van alle gasten.

Presentatie is ook een essentieel aspect van onze lunch catering. Mooi opgemaakte gerechten en buffetten kunnen niet alleen de eetlust opwekken, maar ook bijdragen aan de algehele ervaring van de gasten. Het gebruik van kleurrijke ingrediënten, verse kruiden en decoratieve garnituren kan de presentatie van gerechten verbeteren en een visueel aantrekkelijke tafel creëren.

Kortom, Catering & Events Guido van Wolven biedt een geweldige mogelijkheid om uw gasten te voorzien van heerlijke, voedzame en gevarieerde maaltijden tijdens allerlei soorten evenementen. Met aandacht voor diverse smaken, dieetbehoeften en duurzaamheid, is onze lunch een waardevolle toevoeging aan elke bijeenkomst.