WIJ BARBECUEN HET HELE JAAR DOOR

WE MAKEN GRAAG GEBRUIK VAN ZORGVULDIG GESELECTEERDE PRODUCTEN VAN HET SEIZOEN

Stelt u zich eens voor, zodra uw gasten een stap naar buiten zetten ervaren zij de geur van onze houtgestookte smokers. De speciale smaak van het vlees bereiken we door gebruik te maken van specifieke houtsoorten en de manier van garing op verschillende temperaturen. Op het moment dat uw gasten genieten van het eerste drankje zorgen onze chefs voor smaakvolle gerechten van mooie stukken vlees en vis. Wilt u gezellig borrelen en genieten van het werk van onze chefs rondom het knisperend haardvuur van onze OFYR? Of geniet u liever van een smakelijke barbecue op de populaire Smoker of een van onze Big Green Egg’s?

Big Green Egg BBQ
Smoker BBQ

ONZE BARBECUES ZORGEN VOOR EEN UNIEKE SMAAKSENSATIE

WE VERRASSEN UW GEZELSCHAP GRAAG

Of het nu gaat om een zomerse tuinfeest, een bedrijfsbijeenkomst of een bruiloft, een BBQ op locatie zorgt voor een heerlijke maaltijd in een informele sfeer, de ervaren chef-koks zorgen voor de ultieme beleving.

Onze barbecues zorgen voor een unieke smaaksensatie, met het mooiste vlees, verse groenten, dagverse vis, salades en versgebakken broodsoorten met smeersels en tapenades. Uw gasten zullen positief verrast zijn door de verfijnde smaak en de presentatie van onze gerechten. Ook de vegetarische eter en de jongste gasten voorzien we van heerlijke gerechten.

ons assortiment BARBECUES

ELKE BARBECUE HEEFT ZIJN EIGEN UNIEKE MOGELIJKHEDEN. WE WERKEN graag MET VERSCHILLENDE SOORTEN, zo KUNNEN WE VOOR ELK EVENEMENT DE JUISTE BARBECUES VOORZIEN

We werken graag met verschillende soorten barbecues. Elke barbecue heeft namelijk zijn eigen eigenschappen en mogelijkheden waardoor we per evenement precies dié totaalbeleving kunnen wegzetten die aansluit bij uw ideeën. Onze Smoker biedt een langzame, rokerige bereiding terwijl een Green Egg veelzijdigheid en precisie geeft aan culinaire creaties. Wat dacht u van een heerlijke winterse barbecue? Of een heus BBQ-festival waarbij we uw gasten verrassen met onze verschillende barbecues en de heerlijke typische smaken die we daarmee toevoegen aan gerechten.

Barbecueën op locatie met een chef-kok brengt een extra niveau van gemak en luxe met zich mee. U hoeft zich geen zorgen te maken over het bereiden van het eten of het bijhouden van de grill. Onze professionele chef-kok neemt deze taak voor zijn rekening, zodat u en uw gasten kunnen ontspannen en genieten.

Wij verzorgen graag een complete BBQ op locatie inclusief personeel op elke gewenste locatie, terwijl u een smakelijke en zorgeloze ervaring beleefd. Neem contact met ons op om een BBQ op locatie te plannen en laat ons uw evenement onvergetelijk maken!