WIJ BARBECUEN HET HELE JAAR DOOR

 

 

WE MAKEN GRAAG GEBRUIK VAN ZORGVULDIG GESELECTEERDE PRODUCTEN VAN HET SEIZOEN

Stelt u zich eens voor, zodra uw gasten een stap naar buiten zetten ervaren zij de geur van onze hout gestookte smokers. De speciale smaak van het vlees bereiken we door gebruik te maken van specifieke houtsoorten en de manier van garing op verschillende temperaturen. Op het moment dat uw gasten genieten van het eerste drankje zorgen onze chefs voor smaakvolle gerechten van mooie stukken vlees en vis. Wilt u gezellig borrelen en genieten van het werk van onze chefs rondom het knisperend haardvuur van onze OFYR? Of geniet u liever van een smakelijke barbecue op een van onze populaire Big Green Egg’s?

Big Green Egg BBQ
Smoker BBQ

ONZE BARBECUES ZORGEN VOOR EEN UNIEKE SMAAKSENSATIE

WE VERRASSEN UW GEZELSCHAP GRAAG

Onze barbecues zorgen voor een unieke smaaksensatie, met het mooiste vlees, verse groenten, dagverse vis, salades en versgebakken broodsoorten met smeersels en tapenades. Uw gasten zullen positief verrast zijn door de verfijnde smaak en de presentatie van onze gerechten. Ook de vegetarische eter en de jongste gasten voorzien we van heerlijke gerechten.

GRAAG WERKEN WE MET VERSCHILLENDE SOORTEN BARBECUES

ELKE BARBECUE HEEFT NAMELIJK ZIJN EIGEN UNIEKE MOGELIJKHEDEN. OMDAT WE WERKEN MET VERSCHILLENDE SOORTEN KUNNEN WE VOOR ELK EVENEMENT DE JUISTE BARBECUES VOORZIEN

Graag werken we met verschillende soorten barbecues. Elke barbecue heeft namelijk zijn eigen eigenschappen en mogelijkheden waardoor we per evenement precies dié totaalbeleving kunnen wegzetten die aansluit bij uw ideeën. We kunnen onze barbecues op elk moment en in elk seizoen inzetten. Hierdoor ontstaan er bijzondere mogelijkheden. Wat dacht u van een heerlijke winterse barbecue? Of een heus BBQ-festival waarbij we uw gasten verrassen met onze verschillende barbecues en de heerlijke typische smaken die we daarmee toevoegen aan gerechten.