GEFELICITEERD! JULLIE GAAN EEN VAN DE MOOISTE MOMENTEN IN JULLIE LEVEN VIEREN

WIJ ZORGEN ER GRAAG VOOR DAT JULLIE DAG ONVERGETELIJK WORDT! HET KLEINSTE DETAIL MOET KLOPPEN OM JULLIE VERWACHTING TE OVERTREFFEN

Maandenlang heeft u naar dit moment toegeleefd en eindelijk is het dan zo ver! Uw trouwdag. Vanzelfsprekend laten we niks aan het toeval over. Op een trouwlocatie naar keuze kunnen wij de culinaire invulling van jullie dag verzorgen of de totale organisatie op ons nemen. Omdat we samenwerken met zorgvuldig geselecteerde partners en leveranciers zijn we zeer flexibel en kunnen we de kwaliteit in elk aspect garanderen.

OP BASIS VAN UW WENSEN ONTWIKKELEN WE GRAAG EEN PASSEND TOTAALCONCEPT

DIT VOEREN WE DOOR IN ELK ASPECT VAN UW BRUILOFT ZODAT ER EEN BETOVEREND GEHEEL ONTSTAAT

Waarom kiezen voor een ‘standaard’ bruiloft als de mogelijkheden oneindig zijn? Kiest u voor bepaalde thema’s of kleuren? Wat dacht u van een bruiloft in ‘festival stijl’ met verschillende (cocktail)- barren en foodtrucks? Of gaat u voor een romantische ‘winterse bruiloft’ met stoere haardvuren, fakkels en een walking-dinner waarbij uw gasten informeel genieten van heerlijke gerechten? Natuurlijk behoort een smaakvol “traditioneel bruiloftsdiner” ook tot de mogelijkheden. Kiest u tijdens de feestavond voor een coverband of heeft een DJ de voorkeur? Ons team voorziet u graag van advies.