WIJ ZIJN CATERING & EVENTS GUIDO VAN WOLVEN

CREATIEVE CULINAIRE DENKERS DIE UW IDEE GRAAG VERTALEN NAAR EEN SMAKELIJKE TOTAALBELEVING WAAR UW GASTEN NOG LANG OVER NAPRATEN

Ons bedrijf bestaat uit een enthousiast en jong team dat dagelijks met veel plezier aan hun passie werkt; het neerzetten van een smakelijke en verrassende totaalbeleving. Dit doen we door te werken met zorgvuldig geselecteerde verse producten zodat we de kwaliteit kunnen garanderen. We maken gebruik van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Dit zie je terug in onze manier van presenteren en de materialen die we gebruiken.

Wij zijn ervan overtuigd dat een geslaagd evenement onlosmakelijk verbonden is met heerlijk eten en drinken. Het kleinste detail moet kloppen als we de verwachting van uw gasten willen overtreffen, en dat is ons doel! Dat geeft ons energie en maakt ons trots op ons bedrijf. Graag delen wij onze passie met jong talent. Daarom leiden we vakmensen op en zijn we SBB erkend leerbedrijf.

ONS TEAM

“DAGELIJKS WERKEN WE VOOR GAVE OPDRACHTGEVERS. DAT GEEFT ONS ENERGIE!”

Guido van Wolven is eigenaar van dit bedrijf en spil in ons hechte team. Samen met onze enthousiaste chefs, gastheren en gastvrouwen en een projectmanager werken we vanuit onze keukens dagelijks aan mooie evenementen en zijn we het visitekaartje voor ons bedrijf.

ONZE WERKWIJZE

“WAT WE TIJDENS DE EERSTE GESPREKKEN BELOVEN EN AFSPREKEN MAKEN WE MET ZORG EN PASSIE WAAR”

Een geslaagd evenement gaat verder dan alleen lekker eten en drinken. Het totaalplaatje moet kloppen en elke wens is anders. Vandaar dat elk project maatwerk is voor ons. Zo weten we zeker dat we uw gasten een smakelijke culinaire totaalbeleving kunnen verrassen.

Graag komen wij naar u toe zodat we de locatie alvast kunnen bekijken. Dit geeft ons vaak een goed beeld van de creatieve mogelijkheden en brengt verrassende inzichten. Tijdens dit gesprek laten we u zien wat de mogelijkheden zijn en bespreken we uw wensen. Vervolgens maken we een vrijblijvend projectvoorstel.

Op het moment dat we het projectvoorstel omzetten in een bevestiging gaan wij aan de slag om uw evenement voor te bereiden. Wij zullen u dan van alle praktische informatie voorzien zodat u precies weet wat u, wanneer kunt verwachten.

Uiteraard werken we samen met betrouwbare en zorgvuldig geselecteerde partners, leveranciers en evenementenlocaties waardoor u de complete organisatie van uw evenement aan ons kunt toevertrouwen.

LOCATIE VAN ONS BEDRIJF

SINDS 2012 ZIJN WE GEVESTIGD IN PRINSENBEEK (Breda)

We zijn gevestigd op de industrieterreinen “De Lind” in Prinsenbeek. Hier werken we dagelijks vanuit onze professionele keuken, kantoor, magazijnen en spoelkeuken aan onze passie; het neerzetten van smakelijke totaalbelevingen. (Voedsel)-veiligheid en hygiëne zijn hierbij erg belangrijk. Vandaar dat ons team beschikt over de verklaring Sociale Hygiëne en werken we via de HACCP-voedselveiligheid systematiek.