EEN SMAAKVOL UITGESERVEERD WALKING DINER

IN EEN INFORMELE EN GEZELLIGE SETTING

Tijdens een walking-dinner serveren wij uw gasten meerdere gangen die gevuld zijn met kleine culinaire gerechtjes in een ongedwongen sfeer .In plaats van de traditionele opstelling van tafelen zijn de gasten vrij om rond te lopen en onder het genot van een drankje en de kleine gerechtjes te genieten van de sfeer.

EEN VERRASSENDE MANIER VAN DINEREN

TERWIJL UW FEEST GEWOON DOORGAAT

Een van de grootste voordelen van deze manier van dineren is dat uw gasten tijdens een walking dinner meer mensen spreekt dan bij een traditioneel diner. Dit komt omdat de tafelindeling bij een traditioneel diner vaak het gehele diner onveranderd blijft. Uw gasten worden niet onderbroken in hun gesprekken, het feest loopt door tijdens het diner en men kiest zelf zijn of haar gesprekspartners.

GEDURENDE DE AVOND GENIET U VAN MEERDERE CULINAIRE GERECHTEN

GEPRESENTEERD DOOR ONS ENTHOUSIASTE TEAM

We serveren uw gezelschap gerechten die “uit de hand” gegeten kunnen worden met een lepel of een vork. Al deze kleine gerechten vormen samen een compleet en culinair diner. Uiteraard maken we op basis van uw wensen een mix van warme en koude gerechten die we op unieke wijze presenteren.

Het organiseren van een walking dinner op locatie is eenvoudiger dan je denkt. Met de hulp van ons ervaren cateringteam kunnen we een walking dinner menu samenstellen dat past bij jouw smaak en budget. We zorgen voor alles, van het bereiden van de gerechtjes tot het opzetten van de presentatie, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van je evenement. Dit doen wij in Breda, de regio daaromheen en nog verder weg, afhankelijk van de grootte van de opdracht.