WIJ GEBRUIKEN DE CHARME VAN ONZE BBQ FOODTRUCK GRAAG OM UW GASTEN TE VERWENNEN

FOODTRUCKS ZIJN OP DIT MOMENT ERG POPULAIR EN DAT VINDEN WE MEER DAN TERECHT.

Uw volgende feest of evenement wat extra pit geven? Overweeg dan een BBQ foodtruck aan huis te huren! Met onze foodtruck BBQ brengen we de heerlijke geur van gegrild vlees en de gezelligheid van een BBQ rechtstreeks naar uw locatie, zodat u en uw gasten kunnen genieten van een smakelijke en ongedwongen ervaring.

Onze foodtruck BBQ biedt een uitgebreid assortiment aan smaakvolle gerechten, van malse diamanthaas, op hout gebakken zalm, smakelijke pulled pork en gegrilde groenten. Met onze ervaren grillmeesters zorgen we voor perfect bereide gerechten die al uw gasten zullen doen watertanden.

EEN FOODTRUCK-EVENT IN DE HUISSTIJL VAN UW BEDRIJF?

NATUURLIJK IS DAT MOGELIJK!

Of u een verjaardagsfeestje viert in de achtertuin, een bedrijfsevenement organiseert op kantoor of een bruiloft hebt op een speciale locatie, onze BBQ foodtruck staat klaar om u te bedienen. Met onze BBQ op locatie creëren we een gezellige en informele sfeer waar iedereen kan genieten van heerlijk eten en goed gezelschap.

Huur onze BBQ foodtruck en maak van uw volgende evenement een onvergetelijke ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en laat ons u en uw gasten verwennen met de smaken van de BBQ, rechtstreeks vanuit onze foodtruck.