Uiteraard zorgen wij ook voor uw crew tijdens jullie eigen event

DAAR WORDEN WIJ en uw crew BLIJ VAN

Bent u op zoek naar een crew catering service? Wij zorgen er graag voor dat uw crew energiek en tevreden blijft tijdens lange werkdagen op locatie. Of het nu gaat om een filmproductie, een concert, een fotoshoot of een ander soort evenement, onze crew catering zorgt ervoor dat uw team goed wordt verzorgd met heerlijk eten en drinken.

Wij begrijpen we dat de behoeftes van uw team uniek zijn. Daarom bieden we een breed scala aan opties die voldoen aan verschillende dieetwensen, smaken en budgetten. Van ontbijt tot lunch en diner, ons menu is zorgvuldig samengesteld, daarmee bieden wij uw crew een voedzame en smaakvolle maaltijd die ze de energie geeft om optimaal te kunnen presteren.

Onze ervaren chefs bereiden alles ter plaatse met verse en hoogwaardige ingrediënten, zodat de crew kan genieten van heerlijke gerechten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. We houden ook rekening met eventuele allergieën of speciale verzoeken, zodat elk lid van jouw team kan genieten van een voedzame maaltijd.

Lunch
Hapjes
Buffetten

HOE VERRAST U UW CREW?

DE MOGELIJKHEDEN MET CREW CATERING ZIJN ONEINDIG

Naast het eten zorgen we ook voor een efficiënte en vriendelijke service. Ons toegewijde personeel staat klaar om uw crew te bedienen met een glimlach en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, zodat uw team zich kan concentreren op hun werk.

Met onze crew catering bent u verzekerd van tevreden en goed verzorgde teamleden die klaar zijn om de klus te klaren. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw crew catering op maat te plannen.