ONze kleurrijke hapjes verrassen uw gasten

dit doen we door bijzondere smaken te combineren

Een belangrijk aspect van hapjes catering is de diversiteit aan opties die beschikbaar zijn, waardoor gasten een scala aan smaken kunnen ervaren en ontdekken. Dit kan variëren van klassieke hapjes zoals bruschetta, olijven, en kaasplanken tot meer verfijnde opties zoals gegrilde garnalen, gerookte zalmrolletjes, en krokante wontons gevuld met geitenkaas en vijgen.

Creativiteit speelt een grote rol bij hapjes catering, waarbij wij vaak unieke en verrassende combinaties van smaken en texturen bieden om de gasten te verrassen en te prikkelen. Dit kan onder andere bestaan uit fusionhapjes zoals sushi-taco’s, caprese spiesjes met balsamico-glazuur, en mini-taco’s met pulled jackfruit.

Bekijk hier onze bufetten

OOK HAPJES CATERING IS MAATWERK

WE DENKEN NAMELIJK GRAAG MEE OVER SMAKELIJKE COMBINATIES

Naast hartige opties kunnen hapjes cateringmenu’s ook een verscheidenheid aan zoete lekkernijen bevatten, zoals mini-desserts, petit fours, en fruitige traktaties zoals chocoladefondue en vers fruit met een romige dipsaus.

Presentatie is een essentieel aspect van hapjes catering, waarbij de visuele aantrekkingskracht van de gerechten een belangrijke rol speelt. Mooi opgemaakte schalen en planken of kleurrijke garnituren kunnen bijdragen aan een feestelijke sfeer.