WELKOM BIJ WOODS PRINSENBEEK!

WEIMERSEDREEF 19 – PRINSENBEEK
“DÉ PLEK WAAR WE (H)EERLIJK ETEN EN DRINKEN & BRABANTSE GEZELLIGHEID HOOG IN HET VAANDEL HEBBEN STAAN!”

Ons bedrijf bestaat uit een enthousiast en jong team dat dagelijks met veel plezier aan hun passie werkt; het neerzetten van een smakelijke en verrassende totaalbeleving. Dit doen we door te werken met zorgvuldig geselecteerde verse producten zodat we de kwaliteit kunnen garanderen. We maken gebruik van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Dit zie je terug in onze manier van presenteren en de materialen die we gebruiken.

Het kleinste detail moet kloppen als we de verwachting van uw gasten willen overtreffen, en dat is ons doel! Dat geeft ons energie en maakt ons trots op ons bedrijf. Graag delen wij onze passie met jong talent. Daarom leiden we vakmensen op en zijn we SBB erkend leerbedrijf.

GENIETEN VAN EEN SMAKELIJKE LUNCH OF EEN GOEDE KOP KOFFIE?

WIJ WERKEN GRAAG MET DAGVERSE PRODUCTEN DIE WE IN ONZE KEUKEN VOOR U BEREIDEN.

Viert u een speciaal moment met collega’s of klanten of zoekt u op dagelijkse basis een gezonde lunch voor uw personeel? We denken graag met u mee!

Uw gasten tijdens een vergadering verrassen met vers belegde mini sandwiches en een gezonde salade? Even een gezonde vitamine boost nodig tijdens een bijeenkomst? Of mogen we uw gasten een huisgemaakte soep of een salad shaker presenteren?

Reserveren

Uiteraard bent u van harte welkom in ons restaurant te genieten van onze dinerkaart.

Reserveringen kunnen geplaatst worden via:

woodsprinsenbeek.nl/reserveren

info@woodsprinsenbeek.nl

+31 (0)76 700 29 76

WAAR KUNT U ONS VINDEN?

CONTACTGEGEVENS & ADRES