WELKOM BIJ BRASSERIE EL30!

EUROPALAAN 30 – ‘s-HERTOGENBOSCH
“DÉ PLEK WAAR WE (H)EERLIJK ETEN EN DRINKEN & BRABANTSE GEZELLIGHEID HOOG IN HET VAANDEL HEBBEN STAAN!”

Ons bedrijf bestaat uit een enthousiast en jong team dat dagelijks met veel plezier aan hun passie werkt; het neerzetten van een smakelijke en verrassende totaalbeleving vanuit onze open keuken en in onze brasserie. Dit doen we door te werken met zorgvuldig geselecteerde verse producten zodat we de kwaliteit kunnen garanderen. We maken gebruik van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Dit zie je terug in onze manier van presenteren en de materialen die we gebruiken.

Het kleinste detail moet kloppen als we de verwachting van uw gasten willen overtreffen, en dat is ons doel! Dat geeft ons energie en maakt ons trots op ons bedrijf. Graag delen wij onze passie met jong talent. Daarom leiden we vakmensen op en zijn we SBB erkend leerbedrijf.

GENIETEN VAN EEN SMAKELIJKE LUNCH OF EEN GOEDE KOP KOFFIE?

WIJ WERKEN GRAAG MET DAGVERSE PRODUCTEN DIE WE IN ONZE OPEN KEUKEN VOOR U BEREIDEN!

Viert u een speciaal moment met collega’s of klanten of zoekt u op dagelijkse basis een gezonde lunch voor uw personeel? We denken graag met u mee!

Uw gasten tijdens een vergadering verrassen met vers belegde mini sandwiches en een gezonde salade? Even een gezonde vitamine boost nodig tijdens een bijeenkomst? Of mogen we uw gasten een huisgemaakte soep of een salad shaker presenteren?

Ook Take Away

Uiteraard bent u van harte welkom in onze brasserie om te genieten van onze lunchkaart! daarnaast zijn onze gerecht ook te bestellen voor take away.

Plaatst u minimaal 1 uur van te voren uw bestelling dan zorgen wij ervoor dat uw lunch klaar ligt op de afgesproken tijd!

bestellingen kunnen geplaatst worden via:

info@brasserie-el30.nl

(073)720 08 68

ONS TEAM

“DAGELIJKS WERKEN WE VOOR DE LEUKSTE GASTEN OP MOOIE LOCATIES. DAT GEEFT ENERGIE!”

Guido van Wolven is eigenaar van ons bedrijf en spil in ons hechte team. Samen met onze enthousiaste chefs, gastheren en gastvrouwen en een projectmanager werken we vanuit onze keukens dagelijks aan mooie evenementen en zijn we het visitekaartje voor ons bedrijf.

Op dagelijkse basis zijn we ook te vinden in de Rotterdamse haven op de “KRVE 71” van de Koninklijke Roeiers Vereniging Eendracht. Tevens zijn we te vinden in den Bosch waar we u graag verwelkomen in Brasserie EL30.

Het kantoor van Catering & Events Guido van Wolven staat sinds 2012 in Prinsenbeek (gemeente Breda). We zijn gevestigd op industrieterrein “De Lind” in Prinsenbeek. Hier werken we dagelijks vanuit onze professionele keuken, kantoor, magazijnen en spoelkeuken aan onze passie; het neerzetten van smakelijke totaalbelevingen op locaties.

(Voedsel)-veiligheid en hygiëne zijn hierbij erg belangrijk. Vandaar dat ons team beschikt over de verklaring Sociale Hygiëne en werken we via de HACCP-voedselveiligheid systematiek.

WAAR KUNT U ONS VINDEN?

CONTACTGEGEVENS & ADRES